Byggsøknader / Prosjektering

Ragnvald Rasmussen
Byggmester

Tlf. 90 81 02 87

Tegning / Prosjektering

Kristoffer
Fagingeniør

Byggsøknader

Ingjerd
Tegninger

Administrasjon / Regnskap

Katinca
Administrasjon / Regnskap

Søknader

Karoline
Søknader

Søknader / Tegning

Renate
Byggesøknader / Tegning

Om Din Boligsøknad AS

Du finner oss i nye, lyse og trivelige lokaler i Bergen og på Stord. Her har vi alt vi trenger for å møte fremtiden. Nå er vi seks personer:

  • Ragnvald på søknader og prosjektering
  • Kristoffer på tegninger og prosjektering
  • Ingjerd på tegninger og søknader
  • Karoline på søknader
  • Renate på byggesøknader og tegninger
  • Katinca administrasjon og regnskap.

Vi har møterom der vi kan tilby video konferanser m.m., og i tillegg har vi en avdeling på Stord.
Vi i din bolig søknad synes faget innenfor byggesøknader er spennende og svært interessant, noe som gjør det ekstra givende å få lov til å jobbe med dette på daglig basis. Dette er en dynamisk bransje som stadig er i endring med nye lovverk, regler samt forskrifter.

Byggesøknader

Vi tilbyr byggesøknader i hele landet.
Siste nytt innfor byggesøknader er nabovarselet som kan sendes ut mye rimeligere enn tidligere. Dette blir sendt ut elektronisk via altinn. Det er en spennende utvikling og framtid vi går i møte.
Vi jobber mye med forståelse og tolkning av regelverket. Det gjør at vi kan levere en god bygge søknad og tegninger, før vi sender inn søknad til kommunen. Vi har høyt fokus på opprettholde service og samtidig holde høy kvalitet på byggesøknader som blir levert til kommunene.

Godkjenninger

Vi oppfyller kravene til faglige kvalifikasjoner, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet. Vi har mye kompetanse innenfor våre fagfelt og har både Sentral godkjenning og Mestermerket.

Vår visjoner å bli best

“Vår visjon er å bli best på markedet i det vi gjør. Vi ønsker å produsere arbeid av svært høy kvalitet, med en behandlingstid som er kostnadseffektiv både for oss og deg som kunde.”

Menneskene i fokus

Vi i din bolig søknad ønsker å sette menneskene i fokus. Vår største ressurs er våre ansatte og derfor jobber vi kontinuerlig med og fremme en trygg og trivelig arbeidsplass. Formålet med dette er at det er viktig og ta vare på de ansatte for å styrke motivasjonen til fellesskapet. Slik kan vi sammen yte vårt aller beste mot et felles mål. Nemlig å produsere arbeid av høy kvalitet, for deg som kunde.”

Ansatte

Ragnvald Rasmussen

Ragnvald Rasmussen

Byggmester

Tlf: 90 81 02 87

Kristoffer

Kristoffer

Tegning / Prosjektering
Ingjerd

Ingjerd

Byggsøknader
Katinca

Katinca

Administrasjon / Regnskap
Karoline

Karoline

Søknader